Magic Photo Recovery 4.7

Ako očekivano pismo ne stigne u poštansko sanduče, onda se postavlja odgovarajuće pitanje, koji je razlog za to i kako se nositi s problemom. To ćemo učiniti u ovom članku.

Zašto ne dolaze pisma

Ako ispravno unesete adresu e-pošte, može postojati nekoliko razloga zbog kojih poruka nije stigla do primaoca. Razmotrite svaku moguću situaciju.

Razlog 1: Problemi sa mrežom

Najlakši način da dobijete problem je da imate pristup Internetu. Da biste ga rešili, dovoljno je da ponovo pokrenete ruter ili se ponovo povežete.

Razlog 2: Spam

Često se slovo može automatski prebaciti u spam folder. To se dešava zato što je usluga smatrala da je sadržaj poruke nepoželjan. Da biste provjerili da li je to slučaj, učinite sljedeće:

  1. Idite na poštu i otvorite fasciklu Spam.
  2. Među dostupnim slovima pronađite neophodna (ako ih ima).
  3. Označite poruku i izaberite stavku u gornjem meniju. "Nemojte spam«.

3. razlog: Neispravne postavke filtera

U postavkama Yandex Mail-a moguće je potpuno blokirati isporuku bilo koje poruke korisniku. Da biste bili sigurni da poruka tačno dostiže i ne spada u ovo sortiranje, potrebno je da uradite sledeće:

  1. Prijavite se na svoj račun i otvorite postavke Yandex Mail.
  2. Izaberite "Pravila za obradu pošte".
  3. Nađi White List i unesite primaoca u kutiju

4. razlog: prenaseljenost

Može se desiti da je mail jednostavno pun. Usluga ima ograničenje broja dokumenata i, iako je dosta velika, takav problem nije isključen. Obratite pažnju da je problem upravo to, jer svako pismo, čak i uobičajene dnevne poruke, neće biti dostavljene. Da biste ovo rešili, jednostavno izaberite nepotrebna slova i izbrišite ih.

Postoji nekoliko faktora zbog kojih pismo ne stiže do primaoca. Neke od njih se mogu riješiti samostalno, ponekad je dovoljno samo čekati. Međutim, treba da se uverite da je adresa za slanje pošte tačno navedena.

Pogledajte video: Magic photo recovery cracked 100% working (Maj 2024).