DJ ProMixer 2.0

Ponekad, nakon što treperi televizor ili neka vrsta neispravnosti, instalirane aplikacije se uklone, to se odnosi i na YouTube video hosting. Možete ponovo preuzeti i instalirati u samo nekoliko jednostavnih koraka. Pogledajmo bliže ovom procesu, koristeći televizor kompanije LG kao primer.

Instaliranje YouTube aplikacije na LG televizoru

U početku, gotovo svi modeli televizora koji imaju funkciju Smart TV, postoji ugrađena YouTube aplikacija. Međutim, kao što je gore navedeno, zbog određenih radnji ili problema može se ukloniti. Ponovna instalacija i podešavanje se obavlja ručno u samo nekoliko minuta. Od vas se samo traži da slijedite sljedeće upute:

  1. Uključite TV, pronađite dugme na daljinskom upravljaču "Smart" i kliknite na nju da biste prešli u ovaj režim.
  2. Proširite listu aplikacija i idite na "LG Store". Odavde možete instalirati sve programe dostupne na vašem televizoru.
  3. Na popisu koji se pojavi pronađite "YouTube" ili možete koristiti pretraživanje tako što ćete tamo upisati ime aplikacije. Tada će lista prikazati samo jednu. Izaberite YouTube da biste prešli na stranicu za instalaciju.
  4. Sada se nalazite u prozoru aplikacije YouTube, samo kliknite na "Instaliraj" ili "Instaliraj" i sačekajte da se proces završi.

Sada će se YouTube nalaziti na listi instaliranih programa i možete ga koristiti. Zatim ostaje samo da odete na gledanje videa ili da se povežete preko telefona. Pročitajte više o ovom procesu u našem članku na linku ispod.

Pročitajte više: Mi povezujemo YouTube sa televizorom

Pored toga, veza se ostvaruje ne samo sa mobilnog uređaja. Potrebno je samo da koristite Wi-Fi mrežu da biste se prijavili na račune sa računara i drugih uređaja na televizoru i gledali video zapise već kroz njega. To se radi unosom posebne šifre. Ako na ovaj način trebate povezati televizor, preporučujemo da pročitate naš članak na donjoj vezi. U njemu ćete naći detaljna uputstva za obavljanje svih radnji.

Pročitajte više: Unesite kod za povezivanje YouTube naloga sa televizorom

Kao što vidite, reinstalacija YouTube aplikacije na LG televizorima sa Smart TV-om ne traje dugo i čak se i neiskusan korisnik može nositi s tim. Samo pratite uputstva da bi program ispravno radio i možete se povezati s njim sa bilo kojeg uređaja.

Takođe pogledajte: Povezujemo računar sa televizorom preko HDMI veze

Pogledajte video: dj promixer programa super para mezclar musica (Maj 2024).