Kako vratiti Apple ID lozinku u iTunes

Yandex.Browser je počeo svoj rad sa klonom Google Chrome-a. Razlika u pretraživačima bila je minimalna, ali je vremenom kompanija pretvorila svoj proizvod u nezavisni pretraživač, koji korisnici sve više biraju kao glavni.

Prva stvar koju svaki program želi promijeniti je sučelje. Ovo je posebno važno za pretraživač, jer mnogo toga zavisi od dobro osmišljenog i implementiranog interfejsa. Ako ne uspe, korisnici će jednostavno preći na drugi pretraživač. Zato je Yandex.Browser, odlučivši da nadogradi svoj interfejs na moderan, odlučio da sve svoje korisnike ostavi srećnim: svako ko ne voli moderni interfejs može ga onemogućiti u podešavanjima. Na isti način, svako ko još nije prešao sa starog interfejsa na novi može to da uradi koristeći podešavanja Yandex.Browser-a. U ovom članku ćemo razgovarati o tome kako to uraditi.

Omogućavanje novog sučelja Yandex

Ako još uvijek sjedite na starom sučelju preglednika, a želite ići u korak s vremenom, onda s nekoliko klikova možete ažurirati izgled preglednika. Da biste to uradili, kliknite na "Meni"i odaberite"Podešavanja":

Nađi blokPostavke izgleda"i kliknite na"Omogućite novi interfejs":

U prozoru za potvrdu kliknite "Omogući":

Sačekajte da se pregledač ponovo pokrene.

Onemogućite novi interfejs Yandex

Pa, ako se odlučite za suprotno da se vratite na stari interfejs, onda to uradite na ovaj način. Kliknite "Meni"i odaberite"Podešavanja":

U bloku "Postavke izgleda"klikni na"Isključite novi interfejs":

U prozoru koji potvrđuje prijelaz na klasični interfejs, kliknite "Ugasi":

Pretraživač će se ponovo pokrenuti sa klasičnim interfejsom.

Baš kao da se možete prebacivati ​​između stilova u pretraživaču. Nadamo se da su vam ove informacije bile od pomoći.

Pogledajte video: How to Reset Your Apple ID Password (Maj 2024).